До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ольга Куриленко в комедії "Агент Джонні Інгліш 3.0"

12 жовтня на екрани виходить "Агент Джонні Інгліш 3.0" – популярна пародія на шпигунські бойовики. Головну роль у фільмі про спецагента-невдаху на службі Її Величності грає беззмінний Ровен Аткінсон, відомий всьому світ як містер Бін в однойменному серіалі. Коханою Джонні Інгліша – своєрідною дівчиною Бонда – стане актриса Ольга Куриленко, яка 2008 року грала реальну дівчину Бонда у фільмі "Квант милосердя".

У третій частині популярного бойовика агенту Джонні Інглішу потрібно знайти небезпечного хакера, який підірвав всі служби безпеки її Величності. Для цього герой вирушає в подорож на південь Франції. Там він знайомиться з героїнею Ольги Куриленко – фатальною красунею Офелією з червоними губами і голлівудськими локонами.

Реклама
Кадр з фільму "Агент Джонні Інгліш 3.0"

Крім Ровена Аткінсона і Ольги Куриленко, у фільмі також знялися Бен Міллер і Емма Томпсон. Режисер "Агент Джонні Інгліш 3.0" – британець Девід Керр, відомий завдяки серіалу "Усередині дев'ятого номера". Сюжет картини обіцяє бути не на жарт шпигунським: над сценарієм працювали Ніл Первіс і Роберт Вейд, автори сценаріїв п'яти фільмів про Джеймса Бонда.

Кадр з фільму "Агент Джонні Інгліш 3.0"

Відбувались зйомки у Франції, зокрема на Лазурному березі, поблизу міста Фрежюс, звідки 38-річна Ольга Куриленко фактично вела прямий ефір на власній Instagram-сторінці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.