До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі, Мішель Пфайффер і Ель Феннінг на прем'єрі "Чаклунки"

Цієї осені на екрани вийде друга частина кінострічки про Малефісенту під назвою "Чаклунка: Повелителька темряви" з Анджеліною Джолі в головній ролі, а першими побачити казкову історію змогли гості виставки D23 від Disney. На прем'єру прибула і сама виконавиця ролі Малефісенти. Для святкової події Джолі вибрала чорну сукню Versace з рукавами з сітки і високим розрізом.

Анджеліна Джолі в Versace

Підтримали акторку і її колеги зі знімального майданчика – Ель Феннінг і Мішель Пфайффер. Так, юна Феннінг, яка зіграла принцесу Аврору, вибрала для прем'єри ніжно-рожеву романтичну сукню, а Пфайффер, яка перевтілилася в королеву Інґріт, вийшла до публіки в ідеально скроєному брючному костюмі пісочного відтінку The Row.

Реклама
Ель Феннінг у сукні KIMHEKIM
Мішель Пфайффер у The Row
Анджеліна Джолі в Versace

Нагадаємо, що перший фільм про злу чаклунку Малефісенту вийшов 2014 року і став комерційно успішним: зібрав у світовому прокаті більше 750 мільйонів доларів. Повна назва другої частини: "Чаклунка: Повелителька темряви", а її прем'єра запланована на 18 жовтня 2019 року. "Чаклунка" – це римейк діснеївського мультиплікаційного фільму "Спляча красуня" 1959 року, але з вільним переосмисленням головного негативного персонажа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.