До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто така Сірша Ронан

Неабияка боротьба розгорнулася в цьому році у погоні за звання кращої актриси за версією премії "Золотий глобус" 2018. У номінації "Краща жіноча роль (комедія) перемогла Сірша Ронан. Персона останньої привертає особливу увагу на тлі вже більш відомих імен – ірландці всього 23 роки , у неї дві номінації на "Оскар", вона живе в невеликому ірландському графстві Карлоу, а на червоній доріжці демонструє витончений і стриманий смак, не позбавлений фірмової британської ексцентричності. Vogue.ua уважно розглянув останні образи актриси і вибрав найкращі.

Дебют у великому кіно відбувся у Сірши Ронан в гучній драмі Джо Райта "Спокута" в 2007 році, коли їй було всього 13 років, і відразу приніс першу оскарівську номінацію. Зіграла вона тоді дівчинку-підлітка, яка планувала стати відомою письменницею. Потім у неї були ролі у фільмах "Я ніколи не буду твоєю", "Місто Ембер: втеча" і "Милі кістки", що розкрили справжній драматичний талант юної дівчини. У 2014 році Сірша Ронан знялася в ролі Агати в фільмі Веса Андерсона "Готель" Гранд Будапешт" і заявила вже про себе як про сформовану актрису, яка не боїться найбільш різнопланових ролей. Через рік ірландка знялася в британській драмі" Бруклін", яка принесла їй вже другу номінацію на "Оскар".

Сирша Ронан в Saint Laurent

Почавши з'являтися на червоних доріжках з юних років Сірша Ронан поступово знайшла свій стиль, що виділяє її серед колег. Актриса надає перевагу сукням чистих відтінків без зайвого декору, але при цьому нерідко вибирає іскристі металеві фактураи. Для приводів менш урочистих вона часто вибирає штани або навіть шорти. Так, на ланчі оскарівських номінантів вона з'явилася саме у вовняному костюмі з шортами Laura Basci.

в платье Michael Kors
в Laura Basci
в платье Gucci
в костюме Hilfiger Collection

в ансамбле Laura Basci и туфлях Christian Louboutin
в платье Calvin Klein Collection
в платье Lanvin
в платье Valentino

Нерідко Сірша Ронан підтримує британських дизайнерів. Серед її лідерів – Burberry, Christopher Kane, Antonio Berardi і Victoria Beckham, які в основному і приносять в її стриманий гардероб яскраві фарби і принти.

в платье Antonio Berardi
в платье Burberry
в платье Christopher Kane
в платье Duro Olowu
в платье Burberry
в платье Victoria Beckham
в платье Emilia Wickstead
в комбинезоне Stella McCartney

Читайте також:

Самые стильные мужчины на церемонии "Золотой глобус – 2018"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.