До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Руйнівниця: несподівана роль Ніколь Кідман

Студія Annapurna Pictures опублікувала перший трейлер кримінального трилера "Руйнівниця" (Destroyer), головна роль у якому дісталася голлівудській акторці Ніколь Кідман. Режисером картини стала Каріна Кусама.

"Руйнівниця" – брутальний трилер, який нагадує класичні детективи 1970-х. Кідман зіграла роль детектива поліції Ерін Белл, що змушена стати своєю в злочинній каліфорнійській банді. Життя Ерін погіршується, коли вона закохується у ватажка злочинного угруповання Кріса, роль якого дісталася Себастіану Стену – зірці фільмів Marvel. У Ерін з'являється залежність від алкоголю, вона втрачає чоловіка і псує відносини з донькою.

Реклама
"Руйнівниця"

"Я виросла на таких фільмах, – розповідає Ніколь Кідман. – Я дивилася, як Аль Пачіно грає ці ролі, як всі чоловіки в 70-х отримують новий шанс, але у мене не було такої можливості – зіграти такого жіночого персонажа. Це так захоплює – отримати шанс зіграти таку складну, брутальну роль".

Картина отримала бездоганні відгуки критиків на фестивалі в Теллуриді у вересні. Самому фільму і Ніколь Кідман вже пророкують номінації на премію "Оскар". Прем'єра фільму відбудеться в грудні 2018 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.