До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ніколь Кідман, Марґо Роббі і Шарліз Терон у тизері фільму Bombshell

Такого розкішного жіночого складу ми давно не бачили: Марґо Роббі, Ніколь Кідман і Шарліз Терон грають жертв домагань глави Fox News, Роджера Айлза, в новому викривальному фільмі Bombshell. 21 серпня студія Lionsgate представила тизер, а сама стрічка вийде вже 20 грудня 2019 року.

Стрічка розповідає реальну історію. Скандал трапився 2016 року: кілька працівниць звинуватили медіамагната і гендиректора Fox News, Роджера Айлза, в минулому медіаконсультанта Джорджа Буша, в сексуальних домаганнях. Справу розпочала колишня телеведуча Ґретхен Карлсон (її грає Ніколь Кідман), яка зізналася, що її звільнили з телеканалу після того, як вона відмовила Роджеру Айлзу. Пізніше до неї приєдналися ще кілька жінок (їх грають, зокрема, Марґо Роббі і Шарліз Терон). Після скандалу 76-річний Айлз покинув свій пост, а 2017 року помер.

Реклама

Режисер кінострічки – Джей Роуч, який зняв трилогію про Остіна Пауерса, "Знайомство з Факерами" і "50 перших поцілунків".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.