До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Netflix назвав дату виходу четвертого сезону серіалу "Дивні дива"

Netflix назвав дату виходу четвертого сезону серіалу "Дивні дива". Прем’єра першої частини епізодів відбудеться в травні 2022 року, а другої — в липні.

Що треба знати про четвертий сезон шоу "Дивні дива"

За словами співавторів серіалу Метта й Росса Дафферів, майбутній четвертий сезон не буде подібний до попередніх. "Сім років тому ми спланували повну сюжетну лінію „Дивних див", — пояснили брати Даффери. — Ми тоді передбачали, що історія триватиме п’ять сезонів. Вона виявилася занадто великою, щоб розповісти її за чотири, але, як ви невдовзі самі переконаєтеся, ми наближаємося до фіналу".

Реклама

У відкритому листі, опублікованому в блозі Netflix, автори шоу розповідають, що четвертий сезон серіалу "Дивні дива" буде майже вдвічі тривалішим за будь-який попередній сезон, саме тому його реліз розділили на дві частини. Перша половина серій вийде 27 травня, а інша — 1 липня.

Дэвид Харбор в четвертом сезоне шоу Девід Гарбор у четвертому сезоні шоу "Дивні дива"

"У світі „Дивних див" є ще багато захопливих історій: нові таємниці, нові пригоди, нові несподівані герої, — сказали творці шоу. — Але ми сподіваємося, що ви залишитеся з нами, коли ми закінчимо цю історію про могутню дівчину, на ім’я Одинадцята, і її хоробрих друзів, про внутрішньо зломленого начальника поліції і люту маму, про маленьке містечко Гокінс та альтернативний вимір".

Згідно з Netflix, 4-й сезон почнеться за шість місяців після "Битви в „Старкорті"" 3-го сезону. Тизери серіалу показують, що шериф Гоппер не мертвий, як могло видатися в останньому епізоді. Насправді він живий і здоровий десь у Радянській Росії.

Четвертий сезон "Дивних див" — останній?

Брати Даффери й Netflixоголосили, що останнім для серіалу стане п’ятий сезон, як і передбачалося від самого початку виробництва шоу. Це й не дивно, зважаючи на величезний період, що минув з часу виходу першого сезону, і зростання популярності кожної з молодих зірок, що беруть участь у проєкті.

"З дев’ятьма сценаріями, обсягом понад 800 сторінок, майже двома роками знімання, тисячами кадрів з візуальними ефектами й тривалістю, що майже вдвічі перевищує тривалість будь-якого попереднього сезону, „Дивні дива 4" були найскладнішим сезоном, але й найцікавішим. Усі учасники неймовірно пишаються результатами, і нам не терпиться поділитися ними з глядачами", — розповіли брати Даффери.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.