До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Названі кращі серіали року

У Лос-Анджелесі оголосили номінантів на премію "Еммі". Сама церемонія відбудеться 17 вересня. Одним з лідерів за кількістю номінацій став серіал "Розповідь служниці" – дошкульна антиутопія про тоталітарне суспільство, де ненавидять жінок, з Елізабет Мосс в головній ролі. Так, у категорії "Найкраща драма" представлені серіали "Картковий будинок", "Розповідь служниці", "Краще подзвоніть Солу", "Корона", "Дуже дивні справи", "Це ми" та "Світ Дикого Заходу". За статус кращої комедії боротимуться "Чорна комедія", "Атланта", "Майстер не на всі руки", "Американська сімейка", "Кремнієва долина", "Непохитна Кіммі Шмідт" та "Віце-президент".

"Розповідь служниці"

Кращою актрисою може стати Елізабет Мосс ("Розповідь служниці"), Кері Рассел ("Американці"), Еван Рейчел Вуд ("Світ Дикого Заходу"), Віола "Девіс" ("Як уникнути покарання за вбивство") та Робін Райт ("Картковий будинок"). На статус кращого актора претендують Ентоні Гопкінс ("Світ Дикого Заходу"), Метью Різ ("Американці"), Боб Оденкерк ("Краще подзвоніть Солу"), Кевін Спейсі ("Картковий будинок"), Лів Шрайбер ("Рей Донован") та Стерлінг Браун і Майло Вентимилья ("Це ми").

Реклама
Ентоні Гопкінс у серіалі "Світ Дикого Заходу"

Нагадуємо, що в минулому році кращим серіалом була визнана "Гра престолів", новий сезон якої вийде на екрани вже 16 липня.

Читайте також:

Кто такая Элизабет Мосс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.