До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найгламурніші вінтажні фото з Венеційського кінофестивалю

Уперше проведений у 1932 році як Esposizione d’Arte Cinematografica — тоді лише як частина Бієнале — Венеційський кінофестиваль є не лише найстарішою кіноподією у світі, а й найгламурнішою (за винятком, мабуть, Канн).

Бріжит Бардо під час Венеційського фестивалю 1958 року в оточенні папараціБріжит Бардо під час Венеційського фестивалю 1958 року в оточенні папараці

80-й Венеційський міжнародний кінофестиваль, який стане ювілейним, відбудеться з 30 серпня до 9 вересня 2023 року. Відомо, що "Золотого лева" за внесок у кінематограф на ньому отримають режисерка Ліліана Кавані, якій цього року виповнилося 90 років, та актор Тоні Люн Чіу Вай, зірка фільмів Вонга Карвая. Фільмом відкриттям стане "Команданте" Едоардо Де Анджеліса. Протягом усіх цих років фестиваль зібрав величезні архіви, де можна знайти унікальні кадри від Бріжит Бардо, яка 1958 року влаштувала стовпотворіння, до рідкісних невимушених фотографій Волліс Сімпсон та Едуарда, герцога Віндзорського.

Реклама

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.