До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Справжня революція у трейлері третього сезону "Оповідь служниці"

"Якщо я хочу змінити щось, мені потрібні союзники. Потужні союзники", – впевненим голосом, під монументальну музику, каже Джун, головна героїня "Оповіді служниці". 1 травня компанія Hulu представила трейлер третього сезону серіалу, гасло якого звучить як "засвідчіть народження революції". Союзниками, судячи з трейлеру, для Джун стануть батько її новонародженої доньки Нік і колишня "господиня" Серена. Трейлер занурює глядача в дуже тривожний стан: Джун у виконанні Елізабет Мосс повертається в Гілеад, щоб очолити протестний рух, і передчуття якогось вибуху буквально фізично відчувається в двохвилинному відео.

Нагадаємо, прем'єра третього сезону відбудеться зовсім скоро – 5 червня. Зйомки завершилися цієї зими, а частина з них відбувалася в американській столиці, прямо біля монумента Вашингтону – однієї з ключових пам'яток не лише міста, а США. Обеліск присвячений першому президентові США, Джорджу Вашингтону. На кадрах зі зйомок видно десятки вишикуваних у шеренги служниць у червоних плащах.

Реклама

Офіційної інформації про те, чому саме буде присвячений третій сезон, поки немає. З чуток, творці зосередилися не так на зовнішніх подіях – їм дорікали за зайву кривавість другого сезону, а на внутрішніх трансформаціях героїв, які готуються до революції. Тим часом автор "Оповіді служниці", канадська письменниця Маргарет Етвуд, закінчує роботу над продовженням роману – нова книжка вийде вже восени.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.