До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Моніка Беллуччі на зніманні фільму "Чаклунка завжди приходить уночі"

У Римі повним ходом знімають казку "Чаклунка завжди приходить уночі — 2", одну з головних ролей у якій грає Моніка Беллуччі. 56-річна актриса дуже вимоглива у виборі ролей і тепер нечасто знімається, тож кожен новий фільм з нею — подія.

"Чаклунка завжди приходить уночі" — продовження однойменної стрічки 2018 року італійського режисера Мікеле Соаве. Події фільму відбуваються у XVIII столітті й оповідають про вуличну хуліганку Паолу, яка випадково стає на шляху задумів хитрого й підступного чарівника, барона де Мішеліса. Злодій уже готовий спалити дівчинку на багатті, але їй допомагає могутня й добра чаклунка Долорес, яку й зіграла Моніка Беллуччі. На знімальному майданчику папараці закарбували Беллуччі в характерному образі: сива перука, величезна мітла й капелюх справді роблять знамениту італійську актрису схожою на чаклунку з наших дитячих фантазій.

Реклама
Моніка Беллуччі в Парижі, 2020

Засновники фільму обіцяють, що "Чаклунка завжди приходить вночі" вийде в прокат до Різдва й стане чудовим різдвяним фільмом для всієї родини. До речі, цей рік обіцяє бути насиченим для Моніки Беллуччі — ми побачимо ще кілька фільмів, де знялася актриса. Це американський трилер "Пам’ять" режисера Мартіна Кемпбелла, а також стрічка "Людина, яка продала свою шкіру" про бельгійського художника Віме Дельвуа Тіма, який торік здобув приз Венеційського кінофестивалю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.