До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Меріл Стріп читає реп: слухаємо саундтрек до мюзиклу "Випускний"

11 грудня на Netflix покажуть новий мюзикл Раяна Мерфі "Випускний". Меріл Стріп, Ніколь Кідман, Джеймс Корден, Керрі Вашингтон, Аріана Гранде — далеко не повний список зірок, які з’являться у фільмі. Напередодні прем’єри Netflix презентували розкішний святковий саундтрек до мюзиклу, у якому можна почути, як Меріл Стріп читає реп.

Її героїня у "Випускному" — бродвейська зірка Ді Ді Аллен. Разом з колегами вона вирушає до Індіани — у школу, яка готується до випускного. Одну з учениць, Емму, не пускають на випускний бал, бо дівчина хоче прийти туди зі своєю коханою. Бродвейські зірки приїжджають до Індіани, щоб влаштувати дівчинці її власний випускний — і привернути увагу преси до несправедливості й консерватизму місцевої школи. Судячи з трейлера, це буде феєричний мюзикл, у якому Меріл Стріп неминуче буде в центрі уваги. "Де мій люкс?" — вимагає її героїня в одній зі сцен, жбурляючи нагороду Тоні на стійку реєстрації недорогого мотелю з енергією Міранди Прістлі, героїні культового фільму "Диявол носить Prada".

Реклама
"Випускний"
"Випускний"

"Я сподіваюся, що наш новий мюзикл допоможе повернутися до нормального життя", — сказав Мерфі в інтерв’ю Variety. "Це випускний вечір, який ми всі заслужили у 2020-му. Це свято кіно й Бродвею, і це відбувається наприкінці дуже важкого року". Мюзикл можна переглянути вже з 11 грудня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.