До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літній кінотеатр: 5 фільмів для перегляду просто неба

Культуру перегляду фільмів у кінотеатрі заведено вважати не тільки розвагою, але й можливістю розширити світогляд і провести час із близькими. Літо — чудова нагода, щоб поєднати відпочинок на свіжому повітрі й приємний кіноперегляд. Vogue.ua зібрав 5 фільмів для перегляду просто неба, якими можна насолоджуватися теплими вечорами.

Кристен Стюарт и Джесси Айзенберг в фильме "Парк культуры и отдыха".Кадр з фільму "Парк культури й відпочинку"
"Брудні танці", 1987

Легендарна композиція (I've Had) The Time Of My Life, молоді й пристрасні Патрік Свейзі й Дженніфер Грей та історія кохання, коли почуття опановують тих, хто не мав зустрітися. "Брудні танці" вже встигли стати класикою кіно, а сцена пристрасного танцювального поєдинку головних героїв заслуговує на перегляд не один десяток разів.

Реклама
"Спекотні літні ночі", 2017

Порівняно нова картина з Тімоті Шаламе в головній ролі, що оповідає про складнощі підліткового життя, наркотики, важкі втрати й замкненості. Попри провокаційний характер, доволі популярний фільм звинуватили в клішованості й нудності сценарію, хоча акторський склад і дістав похвалу від критиків. Дивитися "Спекотні літні ночі" потрібно, без жодних очікувань, споглядаючи гарну картинку в цікавій атмосфері. Відкрите небо в такому разі буде на руку.

"Королі літа", 2013

Це незалежне кіно розповідає про життя трьох друзів, які вирішують піти з дому й влаштуватися в лісі. Хлопці живуть у будинку, який вони самі собі звели, і не сумують. Їх оголошують зниклими безвісти, але друзям до цього байдуже. Джо, Патрік і Б’яджо просто проводять літо так, як прагнуть їхні юні серця. Без складнощів, конфліктів і екстриму, звісно, не обходиться.

"Парк культури й відпочинку", 2009
Кадр з фільму "Парк культури й відпочинку"

Випускник коледжу Джеймс Бреннан змушений шукати роботу на літо. Так хлопець потрапляє в парк розваг, де його колегою стає приваблива Ем, яка крутить роман з одруженим Коннеллом. У стрічці грають такі зіркові актори, як Джессі Айзенберг, Крістен Стюарт і Раян Рейнольдс.

"Вечір", 2007

Найзворушливіший фільм підбірки. Співачка кабаре Енн Лорд згадує події сорокарічної давнини, сповнені найщасливіших і найтрагічніших спогадів. Жінці важливо вилити душу, оскільки її життя стрімко добігає кінця. Поруч із Енн її дочки, які намагаються всіляко підтримати матір.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.