До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леонардо Ді Капріо зіграє Леонардо да Вінчі

Студія Paramount приступає до роботи над грандіозним байопіком про художника Леонардо да Вінчі. У головній ролі – Леонардо Ді Капріо. Ймовірно, більше всіх за актора рада його мама Ірмелін Інденбіркен: в інтерв'ю вона не раз говорила, що назвала сина на честь знаменитого художника. У 1974 році вагітною вона поїхала до галереї Уффіци у Флоренції і розглядала роботи майстра, коли дитина в її животі вперше поворухнулася. Так, Ірмелін придумала ім'я для майбутнього сина.

Леонардо Ді Капріо з матір'ю на церемонії "Оскар"

Цікаво, що фільм знімуть за поки неопублікованою книгою Волтера Айзексона – його біографія да Вінчі надійде у продаж тільки в жовтні 2017 року. Айзексон – колишній головний редактор журналу Time та один з найпопулярніших біографів у США: в його бібліографії – байопіки Стіва Джобса, Ейнштейна та Франкліна. Фільм про да Вінчі поки не має назви, але відомо, що Леонардо ді Капріо також стане й продюсером стрічки.

Реклама

Читайте також:

Якою буде екранізація "Ворошиловграда"

6 фильмов о принцессе Диане

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.