До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леді Ґаґа в першому трейлері фільму "Дім Гуччі"

Леді Ґаґу, Адама Драйвера й Аль Пачино можна побачити в першому трейлері довгоочікуваного фільму "Дім Гуччі". Це нова робота режисера Рідлі Скотта, який розповідає історію краху династії Гуччі й убивства онука засновника бренду Мауріціо Гуччі, яке замовила його дружина Патриція Реджані. Мауріціо Гуччі зіграв Адам Драйвер, а ефектну світську левицю Патрицію Реджані — Леді Ґаґа. Джеремі Айронс зіграє Родольфо Гуччі, засновника Дому, Аль Пачино — брата Родольфо Гуччі.

Трейлер "Дому Гуччі" — справжнє свято італійської моди, ну, а його головна учасниця — звісно, Леді Ґаґа. Для цієї ролі співачка перетворилася на чорнявку й приміряла розкішні вбрання: шуби до підлоги, кашемірові пальта, вечірні сукні з ламе, білосніжні брючні костюми, великі прикраси. Патрицію Реджані називали "чорною вдовою" і її яскравий образ в "Домі Гуччі" повністю цьому відповідає.

Реклама

Нагадаємо, що сюжет фільму розповість про вбивство Мауріціо, якого застрелили на виході з офісу після великої угоди. В організації вбивства визнали винною його колишню дружину Патрицію Реджіані — це сталося невдовзі після того, як він кинув її заради молодшої жінки. Патриція просиділа у в’язниці 18 років, отримавши прізвисько Чорна Вдова, і вийшла на волю 2016 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.