До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто така Геллі Бейлі, яка стане новою Русалонькою

На початку липня стало відомо, що молода американська співачка Геллі Бейлі зіграє Аріель у майбутньому римейку кінострічки "Русалонька". Чим займалася Геллі до цього, знає Vogue.ua.

Геллі Бейлі на врученні премії "Греммі"

"Після активних пошуків стало зрозуміло, що у Геллі є рідкісне поєднання духу, душевності, молодості і наївності, до того ж у неї приголомшливий голос", – ділиться режисер Роб Маршалл. Він не лукавить: 19-річна великоока Геллі – професійна співачка. Її сторінка в Instagram називається Chloe x Halle – як і її гурт, який вона заснувала з сестрою Хлоєю ще кілька років тому. Дівчата прославилися каверами на відомі r'n'b хіти: у Хлої і Геллі приємний, грудний, глибокий тембр і море чарівності. А у їхнього останнього хіта Who knew – більше півмільйона переглядів на Youtube всього лише через тиждень після релізу.

Реклама

На початку липня Геллі опублікувала у своєму Instagram фотографію Аріель і написала коротко: "Так мрії збуваються". Для 19-річної дівчини – це не перебільшення. Її кар'єра почалася в Youtube: разом з сестрою вони заснували канал, де ділилися каверами на хіти. Геллі тоді було 11 років. Улюбленим заняттям сестер було записувати переспіви на пісні Бейонсе. 2015 року Бейонсе звернула увагу на те, як дівчата переспівали її трек "Pretty Hurts". Для співачки, відомої своєю активною феміністичною позицією, цей трек є особливим: він присвячений стереотипам, які існують у суспільстві навколо жінок, і починається словами: Mama said, you're a pretty girl. What's in your head it does not matter. З цього каверу для сестер Chloe x Halle почалася нова сторінка життя: Бейонсе запросила їх знятися у фільмі Lemonade, а потім уклала контракт з дівчатам на запис цілих шести альбомів – так Chloe x Halle стали першими артистами нового лейбла Бейонсе Parkwood Entertainment.

2017 року вийшов перший міні-альбом сестер The Two of Us, який вони не просто самостійно склали, але і спродюсували. Журнал Rolling Stones назвав його найкращим R&B альбомом року. 2018 року за свій повний дебютний альбом The Kids are alright дівчата отримали дві номінації на "Греммі" – але в престижній премії їх все-таки обійшла Дуа Ліпа.

Незважаючи на протекцію такої впливової персони, як Бейонсе, дівчата дуже незалежні. Вони пишуть і аранжують всі пісні у своїй домашній студії. У Геллі – бездоганний музичний смак, вона виросла на музиці Біллі Голлідей. "Бейонсе сказала нам вірити в себе і не дозволяли, щоб хтось став нам на заваді. Тому ми просто робимо музику в нашій вітальні і ми раді, що їй це подобається", – кажуть сестри.

Серед фанатів Геллі Бейлі – не лише Бейонсе, а й Мішель Обама. Дівчата виступали в Білому домі в межах великодніх святкувань, а також брали участь у кампанії колишньої першої леді Let Girls Learn разом з Жанель Моне і Міссі Елліот. Геллі також вже встигла дебютувати в епізодичній ролі в кіно. Небайдужа дівчина і до моди. Геллі і її сестра Хлоя знялися в кампейні Rodarte осінь-зима 2018/19, який сестри Малліві присвятили "жінкам, які нас надихають". Крім юних артисток у ньому знялися Кірстен Данст, Кім Гордон, Джиа Коппола. Для Геллі Бейлі ця зйомка стала присвятою жіночій дружбі і "сестринству", яке для неї, як і для сестер-дизайнерів Малліві, багато означає. "Дівчатам у сучасному суспільстві дуже важливо бути почутими: постояти за себе, повірити в себе. Моя сестра – моя опора, ми завжди одна одну підтримуємо".

Цікаво, якою буде Аріель в інтерпретації цієї молодої, але такої незалежної і принципової дівчини.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.