До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Крістіна Річчі зіграє "леді-сенсацію" Неллі Блай

"Неллі Блай" – новий психологічний трилер, заснований на реальних подіях. Він розповідає історію з життя знаменитої журналістки 19-го століття Неллі Блай, яка написала сенсаційну статтю про жахливі умови в нью-йоркській лікарні. Крістіна Річчі зіграє саму Блай, а Джудіт Лайт з'явиться в ролі Матрони Греді, старшої медсестри лікарні, яка "катувала пацієнтів заради підпорядкування".

<b>акторки</b>

Реклама

У 1887 році Блай симулювала душевну хворобу і амнезію з метою потрапити до жіночої божевільні на острові Блекуелл для розслідування жорстокого поводження з пацієнтками клініки. Обдуривши кількох докторів, Блай домоглася свого і провела десять днів в лікарні, щоб пізніше випустити викривальну статтю про жахливі умови, в яких існують пацієнтки лікарні, про знущання персоналу і про те, що частина пацієнток явно потрапила туди помилково. Розслідування Неллі Блай стало сенсацією в США і допомогло закріпити глобальну реформу послуг в області психічного здоров'я.

Читайте також:

5 кінопрем'єр грудня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.