До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Червона доріжка премії BAFTA буде чорною

Світ кіно продовжує активно боротися з сексуальними домаганнями. Жінки-номінанти на премію BAFTA, головну в Великобританії, оголосили про підтримку американських колег і також прийдуть на церемонію в чорних сукнях. Ймовірно, що їх підтримають і інші запрошені на захід гості. Представники BAFTA заявили, що не можуть впливати на зовнішній вигляд гостей і кожен сам вирішує, що вдягнути.

Саша Пивоварова в чорній сукні Saint Laurent

Відбудеться церемонія вручення кінонагород BAFTA 18 лютого в Альберт-Холі, а серед номінантів значаться Марго Роббі, Крістін Скотт Томас, Сірша Ронан й Октавія Спенсер.

Реклама
Крістін Скотт Томас
Марго Роббі
Сірша Ронан

Нагадаємо, що про проблеми харасменту в кіноіндустрії вперше заговорили восени минулого року після викривального матеріалу про домагання з боку продюсера Гарві Вайнштайна, звинувачення на адресу якого посипалися відразу від десятка актрис. Також стали відомі проблеми й у модній індустрії. Фотографи Террі Річардсон, Маріо Тестіно й Брюс Вебер звинувачуються в домаганнях під час зйомок. Видавництво Conde Nast вже припинило з ними роботу.

Читайте також:

Чорне дзеркало: найкращі сукні на церемонії "Золотий глобус – 2018"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.