До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кейт Вінслет зніметься у новому серіалі HBO

Акторка Кейт Вінслет зіграє у новому міні-серіалі HBO, який називатиметься Mare Of Easttown ("Кінь Істтауна"). Автор ідеї – Бред Інгелсбі, якому належать фільми "З пекла", "Нічний утікач". Режисерське крісло займе Гевін О'Коннор, який зняв гучний фільм "Аудитор" з Беном Аффлеком. Кейт Вінслет не тільки зіграє одну з ключових ролей, але і стане продюсером проекту.

Кейт Вінслет

У центрі сюжету – дівчина-детектив з невеликого містечка у штаті Пенсільванія, у якої попереду розслідування загадкового вбивства. Поки головна героїня намагається знайти вбивцю, її особисте життя згасає. Зйомки серіалу стартують 2019 року.

Реклама
Кейт Вінслет у серіалу "Мілдред Пірс"

Це не перша співпраця акторки з HBO. Раніше Кейт вже знімалася для телебачення, так її удостоїли премії "Еммі" за роль Мілдред Пірс в однойменному серіалі. Також акторка продовжує зараз роботу над драмою Роджера Мічелла Blackbird ("Чорний птах").

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.