До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде новий серіал Ніколь Кідман

Після неймовірного успіху серіалу HBO "Велика маленька брехня" Ніколь Кідман вирішила випустити новий проект Nine Perfect Strangers ("Дев'ять незнайомців"). Його знімають за мотивами ще одного хіта письменниці Ліани Моріарті.

Ніколь Кідман у фільмі "1+1: Голлівудська історія"

Стримінговий сервіс Hulu оголосив, що Кідман виступить не тільки як акторка, але і продюсер екранізації бестселера Моріарті 2018 року. Це знову містична і загадкова історія, як і "Велика маленька брехня". "Дев'ять незнайомців" – розповідь про групу зовсім різних людей, які збираються в розкішному оздоровчому курорті під назвою Tranquillum House. Кідман зіграє директора курорту, який веде групу "дорогою просвітлення", але, як то кажуть у синопсисі, ці "незнайомці" не мають ні найменшого уявлення, що їх очікує в майбутньому.

Реклама
Фото другого сезону серіалу "Велика маленька брехня"

Драма, скандали, таємниці і Ніколь Кідман – схоже, що шоу може перерости в свого роду "Велику маленьку брехню". Крім того, над Nine Perfect Strangers також працюватиме команда "Великої маленької брехні", в тому числі продюсерська компанія Кідман (Blossom Films), продюсер Бруна Папандреа і сценарист Девіда Е. Келлі. Складно перевершити мальовничі скелі каліфорнійського Монтерея, але є припущення, що шикарний спа-центр з кімнатами для медитації матиме не менш ефектний вигляд. Також не виключено, що в "Дев'яти незнайомців" буде настільки ж яскравий акторський склад.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.