До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які серіали дивитися у квітні

Новий серіал Netflix про світ, що ледве вижив після небезпечного вірусу, продовження "Оповіді служниці" і ще "Світу Дикого Заходу" – серіалу про парк розваг, що населений андроїдами. У серіалів квітня апокаліптичні настрої.

"Дощ" – новий серіал Netflix
"Баррі"

"Баррі" – новий проект HBO, каналу, який знімає для світу якісні комедії. Це чорна комедія про хлопця на ім'я Баррі, який, переїхавши з Середнього Заходу в Лос-Анджелес, з колишнього військового і найманого вбивці перетворюється в популярного театрального актора. Грає Баррі Білл Гайдер – один з найталановитіших американських коміків, багаторічний актор шоу Saturday Night Live, а також один з авторів сатиричного серіалу "Південний парк".

Реклама
"Геній: Пікассо", з 24 квітня

Другий сезон серіалу "Геній", спродюсований National Geographic, присвячений Пабло Пікассо – одному з найдорожчих художників 20-го століття. Найвдаліший хід продюсерів – вибір актора на головну роль – темпераментного Пікассо, якого грає його співвітчизник Антоніо Бандерас. У центрі серіалу, як кажуть продюсери, "пристрасне мистецтво Пікассо, яке пов'язане з його особистим життям, наповненим бурхливими одруженнями, незліченними любовними пригодами і часто мінливими політичними та особистими зв'язками". Режисер фільму Рон Говард розповідає, що у Бандераса і Пікассо є свій підхід до життя без обмежень і правил.

"Світ Дикого Заходу", з 22 квітня

На екрани повертається один з найбільш обговорюваних серіалів минулого року – "Світ Дикого Заходу", фантастична і жорстока історія про парк атракціонів, населений андроїдами. Фінал першого сезону був драматичним: творець парку атракціонів, геніальний інженер Роберт Форд (у виконанні Ентоні Гопкінса) мертвий, роботи сказилися – що буде далі? Продюсери зберігають інтригу, відомо тільки, що історія повернеться в минуле – і розповість про те, як виник парк.

"Оповідь служниці", з 25 квітня

Продюсери серіалу "Оповідь служниці" розповідають, що в другому сезоні "все крутитиметься навколо вагітності Офред і її бажання врятувати майбутню дитину від жахів Гілеада". Але Гілеад, як любила говорити героїня тітка Лідія, "завжди всередині тебе". Ця думка стане головним конфліктом сезону – і саме проти Гілеада всередині себе, так чи інакше, боротимуться герої. Відомо, що в новому сезоні буде 13 епізодів.

"Другий сезон буде дуже похмурим і драматичним – світ стає все гіршим і гіршим", – говорить Елізабет Мосс. Судячи з трейлеру, у новому сезоні героїня Елізабет Мосс після своєї втечі з родини командора Фреда Вотерфорда цілком може стати еконожінкою (нижчий стан служниць). Інтриги додає і той факт, що в другому сезоні з'являться Колонії – небезпечні зони, куди відправляють неслухняних дівчат.

"Дощ", з 4 травня

Netflix як завжди попереду всієї планети: інтернет-канал випускає датський серіал "Дощ" – про світ після апокаліпсису. "Дощ" – історія про те, як більшу частину людства знищив вірус, який поширюється краплями дощу. Двоє братів, що вижили, будують нове життя – на уламках Скандинавії. Один з авторів серіалу – датчанин Джаннік Таї Мошолт, сценарист і продюсер, який придумав популярний в Данії серіал "Уряд".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.