До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у квітні

Новий серіал "Тінь і кістка", якому пророкують успіх "Гри престолів", дотепне кіно про супергероїнь "Сила грому" з Мелісою Маккарті й серіал про те, яке місце займають речі в нашому житті — серед найцікавіших прем’єр на Netflix у квітні.

"Мадам Клод"

"У Парижі 1960-х вплив мадам Клод сягає далеко за межі світу проституції — поки молода заможна дама не ставить її владу під загрозу". Так звучить синопсис захопливої соціальної драми "Мадам Клод", у центрі якої — історія реальної особистості Фернанди Грюде (мадам Клод), господині паризького борделю, послугами якого не гребували високопоставлені чиновники й політики. Фільм "Мадам Клод" покаже історію падіння Фернанди, яка кілька разів сиділа у в’язниці за ухиляння від сплати податків і померла у 2015 році.

Реклама

2 квітня

"Змій"

"Змій" — це реальна історія Чарльза Собраджа, французького серійного вбивці, який вбивав туристів-гіпі в Південно-Східній Азії в 70-х роках. Перенести моторошну історію про реального вбивцю на екран зважилися спільно BBC і Netflix: прем’єра серіалу відбулася у Великій Британії на початку року, де він миттєво став гітом. Чарльза Собраджа грає володар премії "Сезар" за фільм "Пророк", французький актор Тахар Рахім, який цієї весни також з’явиться в новому фільмі "Мавританець". Спільницю Чарльза, яка допомагала йому розправлятися з туристами, грає зірка серіалу "Доктор Хто" Дженна Колуман. Судячи з трейлеру, на нас чекає гримуча суміш: із одного боку, це важкі 1970-ті, сповнені сексуальності й духу свободи, з іншого — похмурі подробиці цілком реальних злочинів.

2 квітня

"Сила грому"

Розкішні комедійні акторки Октавія Спенсер і Мелісса Маккарті грають супергероїнь у комедії "Сила грому". Ось що відомо із синопсиса: "Дві подруги дитинства раптово стають супергероїнями й об’єднуються для боротьби зі злочинністю. Одна з них створює формулу, яка дає звичайним людям суперсили, — і тепер Лідія (Меліса Маккарті) та Емілі (Октавія Спенсер) здатні на все". Судячи з трейлеру, режисер Бен Фальконе зняв дотепне й іронічне кіно, яке по-доброму висміює сучасні фільми про відважних супергероїв і сексуальних супергероїнь.

9 квітня

"Worn Stories"

В основі серіалу — бестселер Емілі Співак, який оповідає про роль речей у нашому житті. Емілі пише, що кожна річ у нашому житті має історію й сенс, і вони не випадкові: чи то взуття, яке носить нудист у Флориді; чи то яскраво-жовтий светр — подарунок буддійського ченця іммігрантові, що живе у Квінсі; чи то дитячий одяг, який носила сама авторка і який тривалі роки зберігала її мати. Цей зворушливий документальний серіал показує, як наші душевні травми й комплекси пов’язані з тим, що ми вдягаємо на своє тіло.

1 квітня

"Тінь і кістка"

Дебютний фентезі-роман Лі Бардуго "Тінь і кістка" вийшов друком у 2012 році, потрапив до списку бестселерів New York Times і перекладений 38 мовами. А тепер ми побачимо його телевізійне втілення. Події відбуваються у вигаданій країні Равка. Головна героїня — молода дівчина-войовниця — виявляє в себе чарівний дар, який допоможе їй об’єднати світ. Їй протистоять підступні сили зла. Серіал продюсує Шон Леві, автор "Дуже дивних справ", тож буде цікаво. Саму книгу за масштабністю й ефектністю порівнюють із "Володарем перснів", а серіалу пророкують успіх заледве не "Гри престолів".

23 квітня

"Почуте й побачене"

"Things Heard and Seen" — трилер з Амандою Сейфрід і Джеймсом Нортоном у головних ролях. Вони грають пару, яка переїздить з Мангеттена до історичного маєтку в долині Гудзон, і стикається з надприродним. Попередні власники будинку загинули, і життя пари також починає повільно руйнуватися. Це тривожна головоломка, яка порушує екзистенційні питання навіть після того, як пазли складуться разом. В основі фільму — бестселер Елізабет Брендедж 2016 року.

30 квітня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.