До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як в кіно: найкращі купальники з фільмів

На створення купального костюма, яким ми його знаємо зараз, потрібні були тисячі років. Наприклад, в середні віки люди купалися в повсякденній нижній білизні або ж зовсім без одягу. Пізніше в країнах Європи бачити дівчину в мокрій сорочці вважали неприпустимим, а купалися чоловіки і жінки окремо.

Кіра Найтлі в фільмі "Спокута"

Тільки в XIX столітті жіночий купальник розділили на дві частини, а французи почали пірнати в воду в обтягуючих костюмах в смужку. І, нарешті, до початку XX століття спорт став модним, як і загар на здоровому тілі, і купальники стали схожими на ті, що носять в 2018 році. Історію будь-якого костюма, в тому числі і купального, можна простежити за допомогою фільмів. Vogue UA згадує найстильніші з них. Серед наших фаворитів обидва фільми "Басейн" 1969 і 2003 років, стрічка "Ночі в стилі бугі" про епоху, яка захоплювалася оголеним тілом, і драма "Спокута", у якій можна побачити моду на купальники в 1930-х роках.

Реклама

<b>swimwear42</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.