До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як стати відеоблогером: інтерв'ю з влогером Наталією Рубцовою

Promotion

Актриса, режисер і влогер Наталія Рубцова запустила власний YouTube канал з комедійним серіалом і розповіла Vogue.ua про акторську освіту в Лондоні і улюблені ролі.

Реклама

Чому ви вирішили стати актрисою?

Мене завжди надихала Меріл Стріп. Вона хороша в будь-якому амплуа і здатна, здається, відчути будь-яку роль до дрібниць: від Маргарет Тетчер до головного редактора глянцевого журналу. Пам'ятаю, ще підлітком, я почала цікавитися Стріп після перегляду фільму "Смерть їй до лиця". З тих пір, не пропустила жодного фільму з її участю. Ця любов, частково, і надихнула на те, щоб стати актрисою, і я вступила в лондонську школу акторської майстерності Identity School of Acting.

Чому саме Лондон?

Він завжди притягував мене, можливо, особливим культурним середовищем. Крім того, освіта в Великобританії залишається однією з найпрестижніших у світі. Ті, хто любить кіно і театр, знають, що в Британії ще й найкращі акторські коледжі та інститути.

Чим різниться підхід до навчання театральному мистецтву у Лондоні і тут?

Є відмінні школи акторської майстерності і тут, і в Європі. Просто в Лондоні є можливість поєднати традиційний підхід до навчання з поглибленням в деталі і дрібниці: театральний менеджмент, бізнес, комунікації в сфері театру.

Що було найскладніше під час навчання?

Перший час я невпевнено почувалась тут через те, що мій словниковий запас англійської був невеликим. Доводилося висловлюватися жестами, судорожно шукати переклад того чи іншого слова або мовчки кивати головою на знак згоди з співрозмовником ... Потім я підтягнула мову і сміливо спробувала нові жанри: скетчі, репризи, інтермедію. Для ролей комедійного жанру буває, що не потрібно слів, важлива тільки гра. Все-таки гумор – велика сила.

У вас є улюблена роль?

Зараз – та, яку я виконую в моєму влозі. А в майбутньому мені б хотілося зіграти Фаїну Раневську. Мені близькі по духу її ексцентрика і гострота. Завжди захоплювалася нещадною тверезістю її поглядів на життя і іронією.

Як прийшла ідея створити свій влог?

Сьогодні кожен сам собі режисер. Тим більше, стати ним легко в соцмережах, де тебе можуть побачити і почути мільйони людей. Мені є що сказати їм і чим поділитися.

Чому саме комедійний жанр?

Хочеться показати глядачам, як я бачу наш сучасний світ, як можна посміятися над стереотипами про богеми. Основна тема мого влогу – це богемне життя, на яке я дивлюся іронічно. У всіх нас багато справ, рутина засмоктує, а гумор якраз дає змогу зберегти свіжість розуму.

<b>наталья рубцова</b>

Чому людям варто підписатися на ваш канал?

Тому що це життєвий влог про нас, про вигадані ідеали, про те, що реальність може бути не такою.

Що буде після влогу?

У планах – повноцінний розвиток каналу. А в перспективі, хочу відкрити школу етикету, де можна було б навчитися акторської майстерності, отримати знання про мистецтво комунікації.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.