До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історія кохання Кетрін Зети-Джонс і Майкла Дугласа

Актори Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас народилися в один день — 25 вересня, тільки з різницею у 25 років. Проте цифри в паспорті не стали перешкодою для їхнього кохання, яке триває вже понад 20 років. Vogue.ua вибрав найзворушливіші спільні світлини іменинників.

Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас

Актори познайомилися 1998 року. Сталося це в Довілі, де Кетрін Зета-Джонс представляла свій новий фільм "Маска Зорро", у якому зіграла головну роль разом з Антоніо Бандерасом. За словами Дугласа, це було кохання з першого погляду, а друзям він повідомив, що бачить цю жінку матір’ю своїх майбутніх дітей. Їх познайомив спільний приятель, актор Дені де Віто, а Дуглас залицявся до молодої зірки майже пів року. Їхнє весілля відбулося вже 2000-го. В одному з найдавніших готелів Нью-Йорка "Плаза" вони провели пишну церемонію. Нині пара виховує двох спільних дітей: Ділана Майкла та Керіс Зету.

Реклама
Весілля Майкла Дугласа і Кетрін Зети-Джонс

Але не все було гладенько в закоханих упродовж цих років. У 66-річному віці в Майкла Дугласа виявили рак горла, та підтримка сім’ї допомогла йому вилікуватися, а після цього до лікарні потрапила сама Кетрін — лікарі діагностували в неї маніакально-депресивний синдром, який ледве не призвів до розлучення. Проте кохання сильніше за всі перешкоди, й дні народження ця пара й зараз святкує разом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.