До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hulu випустить документальний фільм про Ґрету Тунберґ

Важко знайти людину 2019 року, більш впливову і знамениту за Ґрету Тунберґ – активістку-підлітка, яка виступила на Саміті Організації Об'єднаних Націй зі зміни клімату, проти інтернет-цькувань президента Сполучених Штатів і удостоїлась підтримки ще одного знаменитого активіста – Леонардо ді Капріо.

Ґрета Тунберґ на обкладинці журналу TIME

Тепер про стрімкий злет Ґрети розкажуть у документальному фільмі Hulu, який вийде в ефір 2020 року. Про це оголосив сам стримінговий сервіс.

Реклама

Продюсерами картини виступили Сесілія Нессен і Фредрік Гейніг, режисером – Натан Гроссман. Документальна стрічка про Тунберґ відстежить її еволюцію від школярки до всесвітньо відомої активістки, намагаючись не прикрашати проблеми, з якими вона має справу як підліток на спектрі аутизму.

Як повідомляє Deadline, команда, яка працює над документальним фільмом, стежить за Тунберґ з перших днів шкільних страйків, викликаних кліматичними змінами, до висунення 2019 року на Нобелівську премію миру.

Новий документальний фільм Hulu дасть змогу глядачам побачити Тунберґ по-новому; за останні кілька років їй довелося прийняти роль мінідорослого, причому справжні дорослі відчайдушно дивилися на неї як на джерело натхнення. Але також стрічка продемонструє проблеми, які супроводжують всесвітньо відомого підлітка у віці 16 років.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.