До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трейлер дебютного серіалу Луки Гуаданьїно "Ми ті, хто ми є"

Канали HBO та Sky Italia готують чудовий подарунок: у вересні виходить дебютний серіал режисера Луки Гуаданьїно "Ми ті, хто ми є". Його події відбуваються в південному італійському селі, як і події найгучнішого фільму режисера "Називай мене своїм ім’ям", а перший тизер можна вже подивитися.

Герої серіалу — двоє 14-річних підлітків, Фрейзер і Кейтлін. Разом з батьками вони живуть на американській військовій базі в Італії й страждають від типових підліткових проблем: нерозділене кохання й криза ідентичності. Фрейзер — відсторонений, трохи дивний підліток з Нью-Йорка, що звикає до нових життєвих обставин на військовій базі в Італії (його батько недавно став офіцером). Він намагається розібратися зі своєю сексуальною орієнтацією; багато в чому власне "я" бентежить хлопця. Фрейзер дружить з групою інших армійських дітей на базі, а також місцевими італійськими підлітками; зрештою симпатизує дівчинці на ім’я Кейтлін. Всі думають, що він і Кейтлін — пара, а Фрейзер насправді сумує за своїм другом Марком, що залишився вдома, а також має невинний романтичний зв’язок зі старшим солдатом Джейсоном.

Реклама
"Ми ті, хто ми є"

Судячи з трейлеру, серіал Гуаданьїно буде присвячений тому, як юні герої шукають власне "я". У трейлері Фрейзер похмуро каже: "Вони думають, що ми дивні...", прикипівши очима до групи набагато щасливіших на вигляд підлітків на італійському пляжі, і Кейтлін спокійно зауважує: "Тебе це турбує?". Як і варто було очікувати, у серіалі прекрасний кастинг. Хлоя Севіньї грає Сару, мати Фрейзера; Кід Куді — Річарда, батька Кейтлін, а дочка Мартіна Скорсезе Франческа знялася в ролі Брітні — "відвертої, дотепної, сексуально розкутої дівчини", повідомляє HBO.

"Ми ті, хто ми є"
"Ми ті, хто ми є"

Прем’єра We Are Who We Are відбудеться у вересні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.