До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хижі птахи: Марго Роббі в образі Гарлі Квінн

"Сумували за мною?" – саме так підписала Марго Роббі нову світлину в Instagram, на якій вона знову приміряла образ Гарлі Квінн, супергероїні з всесвіту DC. Але це не означає, що акторка ностальгує за зйомками в "Загоні самогубців" – вона зараз зайнята роботою над новим фільмом. Він називається "Хижі птахи" і його головною героїнею є саме Квінн, яка збирає команду не менш сміливих дівчат, що боротимуться з ватажком Готема.

Марго Роббі в образі Гарлі Квінн

Шанувальники в захваті від цього несподіваного селфі улюбленої акторки. За вісім годин фото набрало 2,5 мільйона лайків і безліч захоплених відгуків. До речі, через кілька годин після фото Роббі з'явився і офіційний тизер прем'єри. Відбудеться вона 6 лютого 2020 року.

Реклама

Крім Марго Роббі в "Хижих птахах" також зіграють Елізабет Вінстед і Джерні Смоллетт, які і боротимуться разом з Гарлі Квінн в одній команді. До речі, антигероя Чорну Маску зіграє Юен МакГрегор.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.