До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гелен Міррен в ролі злої королеви у трейлері "Лускунчик"

Уже в листопаді студія Disney випускає на екрани казку "Лускунчик і чотири королівства". У фільмі зібрали зоряний акторський склад – у ньому знялися Кіра Найтлі, Гелен Міррен, Морган Фрімен і Сергій Полунін. Клару, головну героїню фільму, грає молода британська актриса Маккензі Фой, а Дроссельмейра – Морган Фрімен. Роль Сергія Полуніна поки зберігають в таємниці, але, ймовірно, Полунін зіграє в "Лускунчику" самого себе – артиста балету. Нову версію класичної казки ставить Лассе Халльстрем – шведський режисер, триразовий номінант на "Оскара", якого глядачі пам'ятають завдяки фільмам "Що гнітить Гілберта Грейпа", "Шоколад" та "Хатіко".

Згідно з новою версією казки, фільм розповість про юну Клару, яка вирушає в подорож по чотирьом королівствам. Найяскравіша роль, зважаючи на трейлер, дісталася Гелен Міррен. Актриса грає матусю Джінджер – ексцентричну тираншу, яка править одним з чарівних королівств, і з'являється на шляху юної Клари.

Реклама

Крім акторського складу фільм напевно здивує ефектними костюмами. Над ними працює Дженні Беван – двічі володарка премії "Оскара" за костюми до фільмів "Божевільний макс: дорога люті" і "Кімната з видом", а також автор костюмів до фільмів "Шерлок Голмс" Гая Річі. Прем'єра "Лускунчика" відбудеться 2 листопада 2018 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.