До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

HBO показали тизер восьмого сезону "Гри престолів"

Канал HBO щосили готується до нового телевізійного сезону. Днями канал представив тизер всіх серіалів, які повернуться на екрани в сезоні 2018/2019 – це "Велика маленька брехня", "Двійка", "Гра престолів" і "Справжній детектив". Завдяки тизеру нарешті можна дізнатися про те, що нас чекає у восьмому і фінальному сезоні "Гри престолів", чиї зйомки останні півроку тримали в суворій таємниці.

В кадрі з'являються провідні герої: Тіріон Ланністер і Дейнеріс Таргаріен, Джон Сноу, Санса Старк і, звичайно, білі ходоки. Судячи з того, що Дейнеріс наказує своїм драконам спалити все живе, можна припустити, що восьмий сезон буде найдраматичнішим і ефектним одночасно.

Реклама

Тим часом продюсери повідомили, що прем'єра восьмого сезону знову переноситься. З квітня 2019 року прем'єру тепер перенесли на червень того ж року – або на весну 2020 року. Ймовірно, реліз переносять через те, що зйомки виявилися занадто маштабними. Також, за чутками, зйомки змістились через весілля Кіта Герінгтона (Джон Сноу) і Роуз Леслі, що відбулось у червні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.