До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ґаль Ґадот зіграє Геді Ламарр у новому серіалі Showtime

Після кількох місяців чуток представники телеканалу Showtime підтвердили, що зірка кінострічки "Диво-жінка" Ґаль Ґадот зіграє легендарну голлівудську акторку в мінісеріалі про Геді Ламарр.

Геді Ламарр

Showtime поки не розголошують деталей проєкту, навіть офіційної назви серіалу чи дату прем'єри не називають. Відомо, що сценаристом і продюсером шоу виступить співтворець серії "Коханці" Сара Трім, виконавчими продюсерами будуть Воррен Літтлфілд ("Оповідь служниці"), Кеті Роббінс ("Останній магнат") і чоловік Ґаль Ґадот, Ярон Версан.

"Життя Геді Ламарр було справді захопливим. Вона одна з перших почала порушувати багато питань, які сьогодні теж кидають виклик нашому суспільству і безпосередньо сприйняттю жінок, – заявили представники Showtime. – Ґаль Ґадот – трансцендентна акторка, яка зможе зобразити глибину складного характеру Ламарр".

Реклама
Ґаль Ґадот для Vogue US

Ламарр, яка народилася в Австрії, стала однією з найцікавіших представниць Голлівуду. У 1930-х роках вона покинула свого чоловіка, який виготовляв боєприпаси, заради кар'єри в кіно. Тепер її згадують поряд з Джуді Гарленд, Спенсером Трейсі, Джиммі Стюартом та іншими знаковими фігурами в історії кінематографу. Ламарр також регулярно підробляла в ролі винахідниці – розробляла з композитором Джорджем Антеілом систему радіонавігації для торпед союзників під час Другої світової війни і новаторську частотну технологію, яку все ще використовують у сучасних пристроях Wi-Fi і Bluetooth.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.