До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фільм "Небезпечні зв’язки" адаптують у серіал

Маркіза де Мертей і Віконт де Вальмон повстають з попелу, щоб кувати нове лихо в приватних салонах Парижа. Після успіху шоу "Бріджертони" створення нового серіалу за мотивами роману П’єра Шодерло де Лакло здається досить логічним розвитком подій. За тридцять три роки після виходу культової кіноадаптації "Небезпечних зв’язків" (1988) з Гленн Клоуз і Джоном Малковичем у головних ролях новий серіал нарешті перебуває на стадії підготування й уже інтригує.

Глен Клоуз и Ума Турман в фильме Глен Клоуз та Ума Турман у фільмі "Небезпечні зв’язки", 1988
Назад до джерел

Чому Маркіза де Мертей стала такою цинічною? Чому Віконт де Вальмонт так любить грати у свою злісну й розпусну гру? Гаррієт Ворнер, авторка серіалу "Викликайте акушерку", має намір відповісти на ці запитання в серії з восьми частин, що ґрунтується на творі де Лакло.

Реклама

Далеко від сюжету з участю невинних Сесіль Воланж і Мадам де Турвель, серіал являє собою сміливий переказ роману де Лакло. У Парижі напередодні революції Камілла й Паскаль Вальмонти стають пристрасними юними коханцями. Їхня зустріч, їхні перші провини — ми стежимо за пригодами цього дуету, якому судилося смикати за ниточки аристократії. Щоб підійнятися соціальними сходами, два антигерої використовуватимуть свою силу спокушання не тільки на вельможному панстві, а й одне на одному.

Глен Клоуз и Джон Малкович в фильме Глен Клоуз і Джон Малкович у фільмі "Небезпечні зв’язки", 1988

Ця телеадаптація "Небезпечних зв’язків" обіцяє бути розумним симбіозом між фільмом Стівена Фрірза 1988 року й "Жорстокими іграми", модернізованою версією 1999 із Сарою Мішель Геллар і Раяном Філліппом.

Акторський склад

Серіал, що його транслюватимуть на стримінговій платформі STARZPLAY, вже почали знімати. І хоч поки що немає фото зі знімального майданчика, вже можемо уявити загальну ідею серіалу, поглянувши на його акторський склад. У тому ж дусі, що й "Бріджертони" або серіал "Анна Болейн" з Джоді Тернер-Сміт, виконавці ролей "Небезпечних зв’язків" належать до різних національностей. У постанові беруть участь два молоді актори, які очолять шоу: Еліс Енглерт і Ніколас Дентон. До них приєднається Леслі Менвілл, Каріс ван Гаутен, Палома Фейт і Майкл Мак-Елгеттон. Також у серіалі з’являться Косар Алі, Люсі Коху, Колетт Далал Чанчо і Натаніель Салех. Над серіалом працюють у Чехії, а про дату виходу поки нічого невідомо.

Ума Турман, Джон Малкович і Глен Клоу у фільмі "Небезпечні зв’язки", 1988

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.