До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Велика": Ель Фаннінг у трейлері другого сезону

Вже 19 листопада нас чекає другий сезон популярного серіалу "Велика" з Ель Фаннінг у головній ролі. Дотепна сатирична комедія про правління Катерини Великої вразила всіх яскравим першим сезоном, який було номіновано на "Еммі", — а менш як за місяць побачимо нові пригоди Катерини Великої, яку блискуче грає Фаннінг.

На початку серіалу Катерина постає перед нами як молода німецька принцеса, що мрійливо катається на заквітчаній гойдалці, і гучно святкує свої казкові королівські заручини. Але коли вона прибуває до двору, її романтичні уявлення про шлюб швидко руйнуються (наприклад, у першій серії майбутній чоловік — його грає Ніколас Голт — знайомить її з трупом своєї матері, що зберігається в складній скляній вітрині в повних регаліях).

Реклама

Битва Катерини з чоловіком відновиться в другому сезоні, про що свідчить перший офіційний трейлер. Він починається зі сцени з Катериною: вона має чудовий вигляд у золотій сукні й високому головному уборі. Імператриця заходить до кімнати, і архієпископ каже: "Я благословляю нашого нового лідера Катерину Велику". Чоловік називає її пихатою через те, що вона взяла собі цей титул. Далі ми бачимо розкішну Джилліан Андерсон у ролі матері Кетрін Йоганни. "Європою ширяться чутки, що ви забрали Росію у свого чоловіка", — каже вона дочці.

Судячи з трейлеру, другий сезон буде не гіршим за перший: діалоги як завжди дошкульні, костюми розкішні, а історично неточні повороти захоплюють уяву глядача.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.