До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Екватор осені: що дивитися, читати і слухати на вихідних

В кінці вересня хочеться закутатися в теплий светр, зварити солодкого какао і довіритися ностальгії. І хоча попереду нас напевно ще очікують кілька теплих і сонячних осінніх днів, vogue.ua не може відмовити собі в задоволенні зануритися в сезонну меланхолію. Пропонуємо згадати кілька творів, в яких мирно співіснують філософські думки і грайливий гумор.

Кадр із фільму "Амелі", 2001
"Амелі", 2001

Цей яскравий французький фільм приваблює шармом обдарованої Одрі Тоту й магнетизмом Парижа, де розгортається дія фільму. Головна героїня Амелі — романтична, злегка сором'язлива, любить спостерігати за людьми і привертає увагу харизмою й нетиповим сприйняттям світу. А враховуючи, що найголовніші події фільму розгортаються якраз восени, просто неможливо відмовити собі в задоволенні переглянути його ще раз.

Реклама

"Убити пересмішника" Гарпер Лі

Про дитинство, складний суспільний устрій, взаємини з близькими і забобони. Удостоєний Пулітцерівської премії роман Гарпер Лі "Убити пересмішника" просякнутий як затишком, так і мотивами жорстокості привілейованого прошарку суспільства. Про те, як складаються стосунки між братом і сестрою і їхнім батьком; що відбувається з дітьми в школі; з якими складнощами стикається адвокат у невеликому містечку; і чому іноді так приємно й важливо отримувати несподівані подарунки від таємного шанувальника — цей роман вартий уваги і його особливо приємно читати в злегка меланхолійному настрої.

Måneskin — Beggin

Що слухати? Кавер італійської групи Måneskin на пісню Beggin, який зібрав понад сто мільйонів переглядів на YouTube. І це спосіб не підтримати, а розвіяти меланхолію. Нещодавно соліст групи Девід Даміано з'явився в зйомці Gucci з чудовим макіяжем, який так само, як і кавер у виконанні Девіда, підкреслює природну привабливість і чудово пасує для романтичної осені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.