До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Едді Мерфі в трейлері комедії "Поїздка в Америку 2"

Чудові новини для всіх прихильників кіно: у 2021 році на екрани повертається культова комедія дев’яностих "Поїздка в Америку". Друга частина популярного фільму вийде на Amazon Prime вже 5 березня. Головні ролі в ній виконають зірки першого фільму, який вийшов у світ у далекому 1988 році: Едді Мерфі й Арсеніо Голл.

Робота над продовженням стрічки почалася у 2017 році. Режисер фільму — Крейг Брюер, який знімає серіали для телебачення, зокрема працював з Едді Мерфі над проєктом "Мене звуть Долемайт" для Netflix. Про сюжет відомо небагато. Згідно із синопсисом, принц Акім (Едді Мерфі) незабаром має стати королем. Раптово він дізнається, що у Квінсі в Нью-Йорку живе хлопчик Лавель — його син, про якого він до цього нічого не знав. Разом з другом Акім вирушає до Нью-Йорка, щоб відшукати свого спадкоємця.

Реклама

Нагадаємо, оригінальний фільм "Поїздка в Америку" вийшов у 1988 році й для багатьох став улюбленою комедією дев’яностих. З бюджетом у 39 мільйонів доларів фільм зібрав у прокаті 288 мільйонів і зробив справжньою зіркою виконавця головної ролі Едді Мерфі. У новому фільмі, обіцяють його творці, буде багато жартів, якими так славилася перша частина.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.