До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Едді Мерфі зніметься у продовженні "Поїздки в Америку"

Актор Едді Мерфі анонсував свою участь у зйомках сиквелу культового фільму 80-х років "Поїздка в Америку". Комедійний актор знову зіграє роль африканського принца Акима, який втік з Африки на зустріч з новими пригодами. Зйомками нової стрічки займеться кіностудія Paramount Pictures.

Кадр з фільму "Поїздка в Америку", 1988

За сюжетом фільму, африканський принц Аким знову вирушає у США, але цього разу на пошуки свого сина і потенційного спадкоємця престолу. Партнером на майданчику Едді Мерфі став Арсеніо Голл, який зіграв в оригінальному фільмі помічника принца Акима. Режисером фільму буде Крейг Брюер, який зняв "Тарзан. Легенда", а сценарієм займеться Кенья Берріс, з яким Мерфі щойно закінчив роботу над біографічною стрічкою "Мене звуть Долемайт" про легендарного коміка Руді Рея Муре, реліз якої відбудеться 2019 року.

Реклама

"Після стількох років очікування я радий, що робота над продовженням "Поїздки в Америку 2" офіційно розпочалась. Ми зібрали відмінну команду, і я з нетерпінням чекаю повернення улюблених персонажів на екрани", – ділиться Мерфі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.