До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джулія Робертс у трейлері фільму "Бен повернувся"

8 вересня на кінофестивалі в Торонто покажуть новий фільм з Джулією Робертс – "Бен повернувся". Зняв фільм Пітер Геджес – номінант на "Оскара", режисер і знаменитий письменник, автор культового роману "Що гнітить Гілберта Грейпа", за яким 1993 року Лассе Галльстрем зняв однойменний фільм з Леонардо Ді Капріо і Джонні Деппом. Разом з Джулією Робертс у фільмі грає Лукас Геджес, якого глядачі пам'ятають завдяки двом найяскравішим фільмам минулого року – "Три білборди за межами Еббінга, Міссурі" і "Манчестер біля моря".

Сюжет фільму розгортається навколо 19-річного Бена, який повертається додому на Різдво з реабілітаційного центру. У його матері, яку грає Джулія Робертс, є всього 24 години, щоб уберегти сина від біди. У світовому прокаті "Бен повернувся" з'явиться 7 грудня, а журналісти вже обговорюють, що драма про непростні відносини "батьків і дітей" стане одною з найвірогідніших номінантів на "Оскара" 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.