До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джуд Лоу може зіграти роль Капітана Гака у фільмі "Пітер Пен"

Британський актор Джуд Лоу може стати новим диснеївським лиходієм. Нині представники Disney провадять перемовини з актором з приводу ролі Капітана Гака в новій екранізації "Пітера Пена". Картина буде ігровим римейком однойменного повнометражного мультфільму Disney. Режисерське крісло посяде Девід Ловері, відомий за фільмами "Піт і його дракон", "Старий з пістолетом". Він же працюватиме й над сценарієм разом з Тобі Галбруксом, а спродюсує фільм Джим Вітакер.

актер Джуд ЛоуДжуд Лоу, 2019

Казкову повість "Пітер і Венді" неодноразово екранізували, проте найуспішнішою досі є мультиплікаційна адаптація Disney 1953 року. Це історія про хлопчика Пітера Пена, який втік з дому ще малим і відмовився дорослішати, оселившись у казковій країні Нетландії разом з іншими дітьми. Якщо угоду укладуть, Джуд Лоу доєднається до Дастіна Гоффмана, Джейсона Айзекса й Гаррета Гедлунда, які виконали роль Капітана Гака в попередніх екранізаціях казкової повісті Дж. М. Баррі. Нову кіноадаптацію транслюватимуть у кінотеатрах, тож глядачі не зможуть переглянути її за передплатою на стримінговому сервісі Disney +.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.