До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джессіка Честейн і Пенелопа Крус у трейлері фільму "355"

Джессіка Честейн, Пенелопа Крус, Діана Крюгер і Люпіта Ніонго — розкішний склад актрис чекає на нас у феміністичному шпигунському фільмі "355". За сюжетом, найкращі спецагенти світу (звісно, дівчата) об’єднуються, щоб врятувати світ від Третьої світової війни. Режисер стрічки — Саймон Кінберг, який працював над сценаріями фільмів "Люди Ікс" і "Фантастична четвірка", так що на нас чекає ефектний екшен.

Джессіка Честейн, Пенелопа Круз, Діана Крюгер і Люпіта Ніонго на зніманні

Для тих, хто любить шпигунські сюжети, у назві фільму зашифровано підказ. Код "355" — це сленгова назва шпигунки в англійській мові. За чутками, саме код 355 носила перша шпигунка в історії США. Сам фільм виник завдяки Джессіці Честейн: знімаючись у стрічці "Люди Ікс: Темний Фенікс" у 2017 році, вона зрозуміла, що в кіно бракує шпигунських фільмів, де головною героїнею була б жінка, або жінки. Так що якоюсь мірою "355" — історія про Джеймса Бонда, тільки з позиції гендерної рівності. Саме Честейн замовила сценарій майбутнього фільму Терезі ​​Ребек, а в режисерське крісло запросила Кінберга, з яким працювала над стрічкою "Люди Ікс". На пошук бюджету й знімання пішло три роки.

Реклама

"У мене виникла ідея: а що коли я зніму фільм з актрисами, які представляють різні країни й культури? — сказала Честейн в інтерв’ю британському Vogue. — По суті, я мала список актрис, з якими б дуже хотіла попрацювати. Я звернулася по черзі до кожної з них — і на диво всі сказали „так". Атмосфера на знімальному майданчику була чудовою, тому що всі актриси — співпродюсерки фільму. Було реальне відчуття рівності. Ми також мали спеціальний трейлер на знімальному майданчику, байдуже, у якій країні перебували, — дитячий. Це означало, що ми з Пенелопою й Діаною могли брати із собою наших маленьких дітей і бути з ними в перервах між сценами. Дивно, що ніхто раніше не додумався зробити такого на майданчику. Це було прекрасно".

Кадр із фільму "355"

Прем’єру стрічки "355" заплановано на 15 січня 2021 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.