До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джеремі Айронс – президент журі Берлінського кінофестивалю

Британський актор Джеремі Айронс став президентом журі 70-го Берлінського міжнародного кінофестивалю.

Джеремі Айронс (фото: berlinale.de)

"Своїм характерним стилем Джеремі Айронс втілив у собі кілька знакових персонажів, які супроводжували мене впродовж усієї моєї мандрівки світом кіно. Його талант і ті рішення, які він приймав протягом своєї кар'єри, змушують мене пишатися тим, що він стане президентом журі 70-го Berlinale", – коментує художній керівник фестивалю Карло Чатріан.

Реклама

"З величезним задоволенням я беру на себе роль президента журі Берлінського міжнародного кінофестивалю, яким я так довго захоплювався і який завжди відвідував", – сказав Джеремі Айронс.

Джеремі Айронс у фільмі "Лоліта"

Джеремі Айронс досяг всесвітнього визнання 1981 року, зокрема за ролі у серіалі "Повернення у Брайдсгед" і вікторіанській драмі "Жінка французького лейтенанта". Як член Королівської шекспірівської компанії, протягом своєї кар'єри він залишався вірним театру, навіть після успішного дебюту на екрані. 1984 року він вперше з'явився на Бродвеї, тоді ж отримав премію "Тоні". За свою кар'єру Айронс попрацював з Девідом Лінчем, Рідлі Скоттом, Бернардо Бертолуччі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.