До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Еністон у фільмі "Пампушка"

Компанія Netflix презентувала перші кадри майбутнього фільму "Пампушка" і офіційний постер. Режисером картини стала Енн Флетчер, відома фільмами "Пропозиція", "Прокляття моєї матері" і "27 весіль". Головні ролі дісталися Дженніфер Еністон і Даніель Макдональд. "Пампушка" стане екранізацією однойменного бестселера Ya Dumplin, написаного Джулі Мерфі 2015 року.

Дженніфер Еністон у кадрі з фільму "Пампушка"

У центрі сюжету дівчинка-підліток на ім'я Віллоудін (Даніель Макдональд), яка страждає на зайву вагу. Сама Віллоудін не соромиться своєї зовнішності, але коли зустрічає хлопця, який проявляє до неї інтерес, починає сумніватися у собі. Повернути впевненість, дівчина з формами plus-size, вирішує за допомогою участі у конкурсі краси, який організовує її мама Розі (Дженніфер Еністон), що у минулому отримала титул королеви краси. Вчинок Віллоудін спровокував справжню революцію та інші "пампушки" теж вирішили взяти участь у змаганні.

Реклама
Дженніфер Еністон у кадрі з фільму "Пампушка"
Даніель Макдональд у кадрі з фільму "Пампушка"

Компанію Еністон і Макдональд у новій стрічці склали Одея Раш, Дав Камерон, Люк Бенвард та інші актори. Над музикою до "Пампушки" працювали Доллі Партон, Sia, Міранда Ламберт, Елісон Краусс і Ель Теннер Шнайдер. Компанія Netflix оголосила, що перші глядачі побачать фільм "Пампушка" 7 грудня цього року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.