До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джамала знялася в новому фільмі Netflix "Євробачення: Історія вогненної саги"

Сьогодні, 26 червня, на Netflix відбулася прем’єра фільму "Євробачення. Історія вогненної саги". Головні ролі в комедії дісталися Рейчел Макдамс і Віллу Фереллу — вони грають ексцентричних музикантів з Ісландії, яким пощастило брати участь в Євробаченні. Епізодичну роль зіграла Джамала, яка у 2016 році виграла "Євробачення". Джамала з’являється в образі камео, а також виконує сольний номер.

Джамала й Рейчел Макадамс

Знімання сцени з участю Джамали відбувалося в замку Небворт-хаус XV століття в англійському графстві Гартфордшир. Інтер’єри замку не раз з’являлися на екрані, зокрема, тут знімали епізоди "Гаррі Поттер і Кубок Вогню" і "Король Каже!".

Джамала на зніманні фільму "Євробачення. Історія вогненної саги"

"Торік улітку я отримала листа, — розповідає Джамала. — „Дорога Джамало! Ми знімаємо фільм про Євробачення. Ми дуже хотіли б, щоб ти взяла в ньому участь, адже ти душа й серце Євробачення". — І підпис: Девід Добкін і Вілл. Серйозно? Мене запрошує зніматися режисер фільмів „Непрохані гості" і „Шанхайські лицарі" Девід Добкін і король комедії Вілл Феррелл? Оце так подія! На фільмуванні мене вразило все, від дбайливого ставлення до зелених зон біля локації до кількості залучених у продакшен людей. Коли я вперше зайшла в старовинний замок, де знімали мою сцену, мені здалося, що я потрапила в казку! Все мало приголомшливий вигляд. І актори, і масівка були такі гарні, що неможливо було відвернути очей. Пізніше я познайомилася з Віллом Ферреллом, Рейчел Макадамс і красенем Деном Стівенсоном. Уявіть собі, заходжу в гримерку й перше, що чую: „When strangers are coming...". Ден починає співати „тисяча дев'ятсот сорок чотири"!"

Реклама
Джамала й Ден Стівенсон

"Євробачення: Історія вогненної саги" вже можна подивитися на Netflix.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.