До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Діана Крюгер зіграє Марлен Дітріх у новому серіалі

Діана Крюгер, зірка стрічок "Безславні виродки" та "На межі", зіграє зірку світового кіно, культову акторку й співачку Марлен Дітріх у новому серіалі. Екранізує проєкт німецький режисер Фатік Акін, за фільм якого "На межі" у 2017 році Крюгер дістала нагороду Каннського кінофестивалю як найкраща актриса.

Як повідомляє The Hollywood Reporter, серіал з робочою назвою "Марлен" міститиме п’ять серій. Він ґрунтуватиметься на біографії Дітріх "Meine Mutter Marlene" (My Mother Marlene) ("Моя мати Марлен"), яку написала дочка Дітріх Марія Ріва. Книжка вийшла друком у 1992 році.

Реклама
Марлен Дітріх

"Фатіх має талант зазирнути в душу кожної людини, тому я впевнена, що це буде не просто серіал про ікону та світову зірку Марлен Дітріх, а передусім інтимний портрет цієї незвичайної жінки, яка переживає надзвичайний період епохи", — йдеться в заяві Крюгер. "Я не можу дочекатися, щоб знову стати перед камерою Фатіха й разом повернути Марлен Дітріх у центр уваги".

Діана Крюгер у фільмі "На межі"

Режисер також упевнений, що німецько-американська актриса Діана Крюгер — найкраща кандидатка на те, щоб втілити на екрані образ культової Марлен Дітріх. "Ніхто не може бути кращим за Діану. Марлен була не просто іконою кіно, а жінкою у вигнанні, німецькою мігранткою в Америці, борцем опору", — сказав Фатік Акін у коментарі The Hollywood Reporter.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.