До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про актрису Сідні Свіні з серіалу "Оповідь служниці"

Поки частина глядачів обговорюють фінал другого сезону серіалу "Оповідь служниці", інша частина цікавиться: хто грає Іден – дружину Ніка, що стала справжнім відкриттям сезону? Це молода актриса Сідні Свіні – Vogue.ua знає деталі.

"Оповідь служниці"

Золоті локони, наївний погляд і нескінченне цитування рядків Святого Письма – такою постає перед глядачем Іден. Їй 15 років і вона – дитя, яке виросло в Гілеаді. Вона красива і невинна, вірить в любов і хоче створити щасливу сім'ю, а ще Іден – релігійна фанатичка, яка дійсно вірить в Гілеад і його жінконенависницький режим. Іден невинна і небезпечна одночасно, і з перших хвилин її появи в кадрі ясно: нічим хорошим її існування в серіалі не закінчиться. Іден ще здивує всіх.

Реклама
"Оповідь служниці"

Іден в "Оповіді служниці" грає американська актриса Сідні Свіні: їй 20 років і після серіалу вона напевно прокинеться знаменитою. "Я кричала і плакала, коли мене затвердили на роль", – розповідає актриса.

Сідні почала зніматися ще в дитинстві: вона грала в популярних серіалах початку 2000-х – "Анатомія пристрасті" і "Беверлі Гіллз 90210: Нове покоління". Сьогодні на рахунку 20-річної актриси блисько десятка серіалів.

2018 став особливим роком для дівчини. В цьому році у Сідні п'ять великих релізів. І поки всі обговорюють її роль в "Оповіді служниці", де вона зіграла разом з досвідченими і яскравими акторами – Елізабет Мосс і Івоном Страховські, Сідні встигла представити ще одну велику прем'єру. 8 липня на каналі HBO стартував серіал "Гострі предмети" – трилер про зниклих дівчат за романом Гілліан Флінн. Одну з головних ролей там грає саме Сідні – поряд з Емі Адамс.

Кадр з фільму Under the silver lake

Складно не помітити, що актриса не байдужа до трилерів і напруженого, психологічного кіно, і її безневинний, на перший погляд, образ дуже точно грає на контрастах з будь-яким саспенсом. Подібних прем'єр у неї цього року ще дві: трилер "Клементін" і неонуарна чорна комедія Under the silver lake, де Сідні знімалася разом з Ендрю Гарфілдом і Райлі Кіо. Тим часом, кар'єра, що стрімко розвивається, не заважає актрисі думати і про інші речі: зараз Свіні вивчає бізнес і менеджмент в одному з американських університетів.

За останні півроку частота появи Сідні на червоних доріжках зростає в геометричній прогресії. Актриса надає перевагу романтичним образам, мереживу, квітковим принтам і часто з'являється в образах від Valentino і Max Mara. Сідні любить спорт, а в Instagram-акаунт викладає зворушливі фото з власною собакою, на велосипеді і з подорожей. Ймовірно, вже зовсім скоро ми побачимо амбітну Сідні Свіні в головній ролі у великому голлівудському блокбастері.

<b>Иден Рассказ служанки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.