До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про акторку Рейчел Броснахен

"Золотий глобус" у номінації "Найкраща актриса серіалу" цього року отримала 28-річна Рейчел Броснахен, зірка "Дивовижної місіс Мейзел", вдруге за свою кар'єру. Що відбувалося в житті молодої акторки до цього, знає Vogue.ua.

Рейчел Броснахен у сукні Prada

Роль домогосподарки з 1950-х, яка відчуває у собі щирий гумористичний талант і стає стендап-коміком, 2018 року принесла молодій американській актрисі Рейчел Броснахен світову славу – а потім ще й два "Золотих глобуси", 2018 і 2019 років. Головна перевага героїні Міріам Мейзел – її безпосередність: коли Міріам покидає чоловік, вона напивається і приходить в клуб, де підробляв коміком її колишній, виходить на сцену і прямо в мікрофон з серця розповідає про все, що з нею сталося – і зриває оплески. Сильні, дотепні діалоги і неймовірна чарівність акторки – два кити, на яких тримається "Дивовижна місіс Мейзел". А ще легкість. В епоху складних і напружених серіалів про терористів ( "Охоронець", "Маленька барабанщиця" та інші) "Дивовижна місіс Мейзел" зачаровує своїм оптимізмом. Прем'єра серіалу відбулася в кінці 2017 року: "Дивовижна місіс Мейзел" став одним з найпопулярніших проектів Amazon Studious і його моментально продовжили ще на два сезони. Другий вже встиг з'явитись на екранах у грудні 2018 року.

Реклама
"Дивовижна місіс Мейзел"

Рейчел Броснахен дебютувала у великому кіно в 19 років: вона зіграла епізодичну роль у фільмі жахів "Ненароджений", де її партнером на знімальному майданчику був Гері Олдмен. Актрису добре знають любителі серіалів. В її біографії – цілий ряд успішних телевізійних проектів: в юності вона почала кар'єру в популярних на початку 2000-х серіалах "Анатомія Грей" і "CSI. Місце злочину Маямі", а стала відомою після ролі фатальної красуні і колишньої повії Рейчел в "Картковому будинку".

"Анатомія Грей"

За цю роботу Рейчел отримала номінацію на "Еммі". Після "Карткового будинку" Броснахен знялася в серіалах "Мангеттен" і The Dovekeepers, а також активно підкорювала театральну сцену. 2016 року вона зіграла Дездемону в постановці "Отелло" в New York Theatre Workshop.

"Картковий будинок"

В інтерв'ю актриса зізнається, що зблизитися з Міріам Мейзел – домогосподаркою з традиційної єврейської родини, яка наперекір стереотипам робить чудову кар'єру на сцені, їй допомогло її власне єврейське коріння. "Успіх цього серіалу в тому, що він надихає і сповнений радості, – розповідає Броснахен. – Міріам Мейзел створює себе заново після того, як її світ зруйнувався. Ніколи не пізно це зробити".

"Дивовижна місіс Мейзел"

Дія серіалу відбувається в кінці 1950-х, а Рейчел Броснахен демонструє стилістику new look в найкращих її традиціях. Обов'язкові атрибути стилю Міріам – ідеальна укладка і ретельно підібрані аксесуари, ще їй до вподоби добре скроєні костюми та сукні яскравих відтінків. Епоха п'ятдесятих дуже личить Рейчел: не тільки вбрання, але і декорації – лялькові, схожі на ті, що будує у своїх фільмах режисер Вес Андерсон. До слова, "Дивовижна місіс Мейзел" – не єдиний серіал в біографії Броснахен, дія якого відбувається в кінці 50-х. Між зйомками в першому і другому сезоні "... місіс Мейзел" актриса встигла взяти участь у телевізійному проекті Вуді Аллена "Криза в шести сценах", в якому також приміряла new look.

"Криза в шести сценах"

На червоних доріжках актриса вибирає сукні класичних силуетів. Наприклад, для "Золотого глобуса" цього року Рейчел одягнула яскраву жовту сукню Prada і вінтажні сережки такого ж кольору, які напевно б сподобалися місіс Мейзел.

<b>рэйчел</b>

2019 рік, ймовірно, буде яскравим для Рейчел Броснахен. Тільки-тільки завершилися зйомки британкої драми про шпигунів Ironbark, де Броснахен зіграє ключову жіночу роль. Чи треба говорити, що це знову історичний фільм? Дія відбувається в епоху Холодної війни. Прем'єра очікувана в кінці 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.