До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про серію документальних передач "Фантастичні українці"

"Фантастичні українці" — серія документальних передач про культурну ідентифікацію сучасних українців. Кожна присвячена одному з різновидів мистецтва — кіно, музиці, літературі та візуальному мистецтву, — про які розповідають інсайдери.

Серия документальных передач Знімання першого циклу передач "Фантастичні українці"

Проєкт "Фантастичні українці" здійснюють за підтримки Українського культурного фонду. Прем’єру документального циклу заплановано на листопад 2020 року. Головна місія проєкту — розповісти про важливі досягнення, впливових особистостей і майбутні вектори розвитку індустрії культури.

Реклама
Ирма Витовская в первой части документальной передачи Ірма Вітовська на зніманні першого циклу передач "Фантастичні українці"

Першу передачу циклу, присвячену кіно, вже відзняли. Її героями стали актриса Ірма Вітовська, актор Ахтем Сейтаблаєв, кінооператор Ярослав Пілунський, засновник продакшн-сервісу Radioactive Дарко Скульський. Серед українців, які заявили про себе далеко за межами України, — режисерка й лауреатка фестивалю Sundance 2020 Ірина Цілик, режисер і лауреат Венеційського бієнале Валентин Васянович, актор Роб Фельдман, який зіграв у серіалі ВВС "Вбиваючи Єву". Також про розвиток і слабкі місця українського кіно розповідали Юрій Горбунов, Любомир Левицький, Юлія Сінькевич, Сергій Созановський та інші представники індустрії в Україні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.