До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про серіал "Біжи" — новий проєкт Фібі Воллер-Брідж

12 квітня канал HBO випускає новий серіал "Біжи", який має всі шанси стати хітом. Його авторка — Фібі Воллер-Брідж, яка стоїть за блискучими серіалами "Погань" і "Вбиваючи Єву", котрі принесли їй купу "Еммі" й світову славу. Судячи з трейлеру "Біжи", на нас чекає не менш смішний і жорсткий серіал, ніж "Погань".

Головні герої — Рубі Річардсон, яка хоче кардинально змінити своє життя, і Біллі Джонсон, успішний коуч. Обом трохи за 35, обоє були вже трохи втомлені від життя. 17 років тому, ще в університеті, Рубі й Біллі були разом і домовилися: якщо колись один з них надішле іншому повідомлення з текстом "біжи", то вони кинуть все й зустрінуться на центральному вокзалі Нью-Йорка, щоб вирушати разом у подорож Америкою. І ось цей день настав: Рубі отримує повідомлення від Біллі й вони опиняються в одному поїзді. Вони лаятимуться й з’ясовуватимуть стосунки, ускочать у кримінальну халепу й тікатимуть від поліції — але нудно точно не буде.

Реклама

Авторки серіалу — Фібі Воллер-Брідж і Вікі Джонс, мають, мабуть, найгостріше почуття гумору на британському телебаченні. Дівчата познайомилися десять років тому, коли обидві працювали в театрі. Незабаром заснували власну театральну кампанію DryWrite Theatre Company, яка спеціалізувалася на дотепних скетчах. В інтерв’ю Фібі говорила: "Сенс нашої кампанії був у тому, щоб сценаристи могли писати анонімно, тобто без жодного остраху. Пам’ятаю, як сказала: „Боже, та я ще років у десять про таке мріяла!". Так ти розумієш, що речі, про які довго думав, одного разу стають реальністю". Із цієї дружби й співпраці Воллер-Брідж і Джонс виріс спочатку серіал "Погань", а потім і "Вбиваючи Єву". А тепер — і серіал "Біжи".

Головні ролі в "Біжи" грають Доналл Глісон — глядачі добре пам’ятають його по серії фільмів про Гаррі Поттера, "Зоряним війнам" і серіалу "Чорне дзеркало"; і Мерріт Вівер — зірка серіалу "Сестра Джекі". У першому сезоні буде сім серій. На запитання, чого очікувати від цього серіалу, продюсери кажуть: це ще одна яскрава історія про жінку, яка готова нарешті кинути своє монотонне звичне життя, щоб почати жити більш спонтанно й щасливо. Побачимо, як це відбуватиметься, вже 12 квітня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.