До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про новий фільм Скарлетт Йоганссон

Актриса Скарлетт Йоганссон, яка в останні два роки зосередилася на зйомках в блокбастері "Месники", повертається до драматичного кіно. 2019 року в прокаті з'явиться фільм Rub & Tug, де Йоганссон зіграє підпільного кримінального боса Данте Гілла, який в 70-і роки в США керував мережею борделів.

Скарлетт Йоганссон на відкритті виставки в музеї Метрополітен

Режисер фільму, який ще до свого виходу встиг обзавестись скандалами, британець Руперт Сандерс. Його найвідоміші роботи "Білосніжка і мисливець" і "Привид у броні". На зйомках останнього вони познайомилися зі Скарлетт Йоганссон в бойовику, основаному на японських коміксах, Йоганссон зіграла дівчину-кіборга. Rub & Tug стане другою спільною роботою актриси і Руперта Сандерса.

Реклама
Кадр з фільму "Привид у броні"

Тиждень тому Скарлетт Йоганссон підтвердила, що 2019 року зіграє Данте Гілла одіозного персонажа андеграундного життя Піттсбурга 70-80-х років. Гілл прославився тим, що відкрив в місті мережу масажних салонів, під якими насправді ховалися борделі. 1984 року Данте Гілла звинуватили в несплаті податків, заарештовали, і він провів сім років у в'язниці. Справжнє ім'я Данте Гілла Джин Гілл, і в молодості Джин зробила операцію для зміни статі.

Скарлетт Йоганссон в "Месниках"

Після того, як актриса підтвердила свою участь у фільмі, в соціальних мережах піднялася хвиля критики. Зокрема, дописувачі вважають, що відчути цю роль сильніше вдасться саме акторові-трансгендеру. Реакція актриси не змусила себе чекати: через свого агента Скарлетт Йоганссон назвала ці коментарі лицемірними, і нагадала публіці про те, як вдало з роллю трансвестита, який страждає на ВІЛ, впорався Джаред Лето у фільмі "Далласький клуб покупців".

Джаред Лето в фільмі "Далласький клуб покупців"

В інтерв'ю Скарлетт Йоганссон також зізналася, що з нетерпінням чекає старту зйомок Rub & Tug: "Зіграти реального кримінального боса, антигероя цікаве завдання і справжній виклик". Актриса зізнається, що після "Труднощів перекладу" Софії Копполи 2003 року це буде її найскладніша роль.

Цікаво, що за право екранізувати історію Данте Гілла боролося цілих шість продюсерських компаній, серед яких був навіть проведений аукціон. В результаті стрічку продюсує компанія New Regency, а серед продюсерів Джоель Сільвер, який відповідав за стрічку "Шерлок Холмс" з Робертом Дауні-молодшим. Зйомки фільму почнуться в лютому 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.