До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Бріджертони" повертаються: тизер другого сезону

У день Святого Валентина (а як інакше!) Netflix представили перший офіційний тизер другого сезону "Бріджертонів" — і він прекрасний. Розкішні бали, сукні в стилі ампір і пристрасні любовні сцени — у другому сезоні "Бріджертонів" буде все те, за що ми полюбили цей серіал у 2020 році.

Нагадаємо, цей сезон буде створений за мотивами роману Джулії Квінн "Віконт, який мене кохав", у центрі якого — Ентоні Бріджертон у пошуках дружини в сезоні 1814 року. Як і в його сестри Дафни, шлях Ентоні до вівтаря буде заплутаний. Він захопиться новою героїнею Кетрін Шармою (її грає зірка серіалу "Статеве виховання" Симона Ешлі). Кетрін приїде до Великої Британії з Індії разом із сестрою Едвін, і спершу Ентоні освідчиться її сестрі, але в підсумку саме норовлива Кетрін приверне його увагу.

Реклама

У новому сезоні повертаються всі улюблені персонажі. У тизері з’являється Ентоні Бріджертон (Джонатан Бейлі), чарівні сестри Шарми, Кейт (Сімона Ешлі) і Едвіна (Чарітра Чандран), які нещодавно приїхали до Лондона. Едвіна зачарована, Ентоні без сорочки, а Кейт обмахується віялом після зустрічі з Ентоні. Також у тизері можна побачити герцогиню Дафну Гастінгс у виконанні Фібі Дайневор. Другий сезон "Бріджертонів" вийде 25 березня.

Нещодавно Netflix також заявили, що на другому сезоні історія не закінчується — і що незабаром розпочнеться робота над третім і четвертим сезонами "Бріджертонів". Що ж, чекаємо нетерпляче.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.