До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бред Пітт і Леонардо Ді Капріо на зйомках нового фільму Тарантіно

Квентін Тарантіно щосили працює в Лос-Анджелесі над фільмом своєї мрії. В "Одного разу в Голлівуді" режисер зібрав безпрецедентний акторський склад: в головних ролях Бред Пітт, Леонардо ді Капріо, Марго Роббі, Аль Пачіно, Дакота Феннінг і Ліна Данем.

Бред Пітт на зйомках фільму "Одного разу в Голлівуді"
Леонардо Ді Капріо на зйомках фільму "Одного разу в Голлівуді"

Дія "Одного разу в Голлівуді" відбувається 1969 року в період злочинів комуни Чарльза Менсона – лідера секти "Сім'я" та маніяка. Головні герої – колишній актор Рік Далтон (Леонардо Ді Капріо) і його каскадер Кліфф Бут (Бред Пітт). Вони живуть по сусідству з Шерон Тейт – це актриса, в реальному житті – дружина режисера Романа Поланскі, яку у віці 26 років вбили члени комуни Менсона у власному будинку на восьмому місяці вагітності. У фільмі Тарантіно Шерон Тейт грає Марго Роббі.

Реклама
Марго Роббі в образі Шерон Тейт

Перші неофіційні кадри зі зйомок дуже колоритні. Тарантіно із задоволенням відтворює голлівудську атмосферу і моду сімдесятих, в яких він виріс. На Піттові – джинсовий костюм, на Ді Капріо – гірчична водолазка і шкіряний піджак карамельного відтінку, на героїні Марго Роббі – трапецієподібна міні-сукня. Герої роз'їжджають по місту в яскравих кабріолетах. "Я прожив в Лос-Анджелесі більшу частину свого життя", – розповідає Квентін Тарантіно. – "І дуже радий розповісти історію про ті Лос-Анджелес і Голлівуд, яких більше не існує".

Прем'єра фільму запланована на липень 2019 року.

Бред Пітт і Леонардо Ді Капріо на зйомках фільму "Одного разу в Голлівуді"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.