До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Blue night: про що буде новий фільм з Сарою Джесікою Паркер

18 квітня в Нью-Йорку стартує кінофестиваль Трайбека. Одна з головних прем'єр – драма Blue night з Сарою Джесікою Паркер у головній ролі.

Рене Зеллвегер, Сара Джессіка Паркер, Саймон Бейкер, Жаклін Біссет – в новому фільмі француза Фаб'єна Константа переконливий акторський склад. Blue night – драма про нью-йоркську співачку, чиє життя змінює хвороба. Головну роль зіграє Сара Джессіка Паркер. Мюзикли і музичне кіно – велика любов актриси: в 11 років вона почала кар'єру в популярному в 1980-ті роки мюзиклі "Звуки музики", а зараз, разом з родиною, відвідує всі нью-йоркскі прем'єри.

Реклама
Перший кадр з фільму

Дія Blue night відбувається в наші дні, а сам фільм, як зізнається режисер, натхненний стилістикою кіно французької нової хвилі. На перших кадрах Сара Джессіка Паркер з'являється в звичному для неї образі – елегантній летючій сукні і з великою кількістю аксесуарів. Над костюмами до фільму працює Арджун Басін – стиліст родом з Індії. Арджун – фешн-редактор індійського GQ: в його послужному списку – "Життя Пі", "Хоч раз в житті", "Розлучення" (серіал з Сарою Джесікою Паркер в головній ролі).

Режисер Фаб'єн Константа також добре відомий в фешн-світі. Він спеціалізується на зйомках документального кіно про моду – зокрема, 2011 року Константа зняв "Мадемуазель Сі", фільм про Карін Роітфельд, колишнього головного редактора французького Vogue; також був режисером фільмів про бренди Louis Vuitton, Marc Jacobs, Armani.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.